Opis proizvoda

Regali s policama služe za ručno odlaganje materijala, dakle bez upotrebe strojeva. Njihova visina je ograničena na dohvat  ruku, a povećava se upotrebom ljestvi ili komisionog viljuškara i kreće se od 2 do 9 metara. Širina polja je od 600 – 2100 mm, a dubina polja je od 300 – 1100 mm.
 
Izrađeni su od čeličnih profila i limova. Spajanje je bez vijaka, osim križnih spojeva za stabilnost. Površinska zaštita je izvedena pocinčano ili obojeno plastifikacijom.
 
Na police stavljamo razni materijal – knjige, alate, rezervne dijelove, registratore, potrošni materijal, i sl. Stoga nalaze primjenu u raznim prostorijama – arhive, kartoteke, servisi, radionice, knjižnice, skladišta, i dr. Regali su u pravilu samostojeći, a po potrebi mogu se regali dodatno fiksirati u pod ili zid. Umjesto standardnih polica u regal se mogu ugraditi nosači visećih registratora, izvlačne police, ladice, rešetkaste police, nosači za automobilske gume, perforirani paneli s kukama za vješanje robe itd.
 
Poseban oblik regala su gravitacioni ili protočni za plastična i kartonska pakiranja robe gdje se polica sastoji od plastičnih kotačića pod nagibom od 3-5 %.  Njime se osigurava isporuku roba iz skladišta ili pogona po principu FIFO ( first in, first out – prvi ulazi, prvi izlazi). Nagib i širina polica mogu se jednostavno prilagođavati prema dimenziji i težini kutije.

Zatraži upit