Lagani regali

Lagani regali
Lagani regali primjeri sa cijenama Lagani regali primjeri sa cijenama

Lagani regali primjeri sa cijenama

Lagani regali primjeri sa cijenama

Lagani regali uključuju:

 • Uključeni spojni dijelovi, sidra za fiksiranje, podložne ploče.
 • Spajanje bez vijaka, posmak po visini 25 mm.
 • Završna obrada: standardno obojeno stranice plavo RAL 5010, police pocinčano.
 • Mogućnost izrade u drugoj boji ili pocinčano.
 • U ponudi su i ostale dimenzije regala s policama, standardna visina do 9 m, nosivosti do 4000 kg po polju i do 400 kg po polici.
 • Mogućnost dostave i montaže ovisno o količini i volumenu, nije uključeno u cijenu.
 • Crosser – ultralaki regal s policama, posmak po visini 140 mm, slaganje bez vijaka.

Hobi regali - Crosser
Hobi regali Hobi regali

Hobi regali

Hobi regali

Hobi regal – Crosser

 • Dimenzije: 1880x1000x400 mm, 1880x1000x300 mm
 • Nosivost 50 kg/polica.
 • Plastificiran u sivoj, bijeloj ili plavoj boji.
 • Isporučuje se kao komplet s pet polica.
 • Moguće posebno naručiti dodatne police.

 

Zatraži upit

 

Regali platforme
Platforme Platforme

Platforme

Platforme

Regali platforme idealni su za prostore s visinom iznad 4 m moguće je izvesti visinsku podjelu prostora na jedan ili više katova s ugrađenim stepeništem i pristupnom platformom na svakom nivou. Prostor može biti ispunjen policama za slaganje materijala ili bez polica kao čisti prostor

Ovisno o potrebnoj nosivosti podesta i polica, koristimo standardne regale s policama odgovarajuće jačine stupova i raspona polja. Za materijal velikih dimenzija i težine mogu se primijeniti i paletni regali kao nosiva konstrukcija.

Zatraži upit
Regali s policama
Regali s policama Regali s policama

Regali s policama

Regali s policama

Regali s policama služe za ručno odlaganje materijala, dakle bez upotrebe strojeva. Njihova visina je ograničena na dohvat  ruku, a povećava se upotrebom ljestvi ili komisionog viljuškara i kreće se od 2 do 9 metara. Širina polja je od 600 – 2100 mm, a dubina polja je od 300 – 1100 mm.
 
Izrađeni su od čeličnih profila i limova. Spajanje je bez vijaka, osim križnih spojeva za stabilnost. Površinska zaštita je izvedena pocinčano ili obojeno plastifikacijom.
 
Na police stavljamo razni materijal – knjige, alate, rezervne dijelove, registratore, potrošni materijal, i sl. Stoga nalaze primjenu u raznim prostorijama – arhive, kartoteke, servisi, radionice, knjižnice, skladišta, i dr. Regali su u pravilu samostojeći, a po potrebi mogu se regali dodatno fiksirati u pod ili zid. Umjesto standardnih polica u regal se mogu ugraditi nosači visećih registratora, izvlačne police, ladice, rešetkaste police, nosači za automobilske gume, perforirani paneli s kukama za vješanje robe itd.
 
Poseban oblik regala su gravitacioni ili protočni za plastična i kartonska pakiranja robe gdje se polica sastoji od plastičnih kotačića pod nagibom od 3-5 %.  Njime se osigurava isporuku roba iz skladišta ili pogona po principu FIFO ( first in, first out – prvi ulazi, prvi izlazi). Nagib i širina polica mogu se jednostavno prilagođavati prema dimenziji i težini kutije.

Zatraži upit
Pokretni regali
Pokretni regali Pokretni regali

Pokretni regali

Pokretni regali

Pokretni regali na kotačima i šinama mogu također imati različitu namjenu kao i fiksni regali s policama – najčešće ih koristimo u knjižnicama i arhivima. Šine se mogu ugraditi u pod ili montirati na postojeći pod, a šine sakriti oblaganjem pomoću iverice ili kosih limova. Na ugrađene šine postavljaju se podvozja koja nose regale. Za regale manjih dimenzija, do 3 metra visine i 6 metara duljine, dovoljno je ručno pokretanje na lančani pogon. Za regale većih dimenzija potreban je električno upravljani pogon.

Zatraži upit

Prilog: skica uštede prostora primjenom pokretnih regala, u odnosu na fiksne regale:

 • a) na manjem prostoru (cca 60%) smjestimo istu količinu materijala i dobijemo dodatno slobodni prostor.

 • b) na istom prostoru dobijemo veći kapacitet skladištenja ili arhiviranja materijala (cca 70% više)