Paletni regali

Paletni regali / police
Paletni regali primjeri sa cijenama Paletni regali primjeri sa cijenama

Paletni regali primjeri sa cijenama

Paletni regali primjeri sa cijenama

U polja regala uključeni spojni dijelovi, sidra za fiksiranje, podložne ploče.
Posmak po visini 70 mm.

Završna obrada: standardno obojeno stranice plavo RAL 5010, nosači narančasto RAL 2004.
Mogućnost izrade u drugoj boji ili pocinčano.

U ponudi su i ostale dimenzije paletnog regala, standardna visina do 12 m, nosivosti do 25000 kg po polju i do 4500 kg po polici.

Mogućnost dostave i montaže ovisno o količini i volumenu, nije uključeno u cijenu.

Zatraži upit

Paletni regali / police

Paletni regali / police

Paletni regali / police
Konzolni regali
Konzolni regali Konzolni regali

Konzolni regali

Konzolni regali

Konzolni regali služe za skladištenje dugih materijala – raznih profila, drvene građe, robe nestandardnih dimenzija.
Nosivost, visine i rasponi stupova prema potrebi. Za vanjske prostore regali mogu biti toplo pocinčani, nadograđeni krovištem, bočnim panelima i kliznim vratima.

Zatraži upit
Drive-in regali
Drive-in regali Drive-in regali

Drive-in regali

Drive-in regali

Provozni Drive-In regali za velike serije istovrsne robe

Korištenje regala može biti jednostrano (ulaz samo s jedne strane) ili obostrano. Ovi regali se koriste za smještaj velikih količina jednog proizvoda (iznad 10 paleta). Svaki proizvod stavlja se u poseban kanal od vrha do dna, a na isti način se i prazni. Time se osigurava veliki kapacitet skladištenja. Najčešće se koristi u prehrambenoj industriji (velike serije brašna, ulja, maslaca, mlijeka, pića, duboko smrznuto voće i povrće i sl.).

Stranice regala su spojene vijcima, a na njih su dodane konzole i pocinčani profili za odlaganje paleta. Za regale s dubljim kanalima potrebno je dodatno postaviti bočne vodilice za viljuškare radi sigurnijeg kretanja. Širina kanala za ulaganje paleta je 1,4 m.

Zatraži upit
Pokretni paletni regali
Pokretni regali Pokretni regali

Pokretni regali

Pokretni regali

Pokretni paletni regali za smještaj velike količine paleta raznovrsne robe uz veliku uštedu skladišnog prostora, električni pogon i upravljanje.

Zatraži upit
Paletni regali
Paletni regali Paletni regali

Paletni regali

Paletni regali

Paletni regali mogu biti konstrukcije visine do 20 m i za nosivost police do 4500 kg. Stranice regala spojene su vijcima i mogu u jednom polju nositi do 25 tona. Nosači paleta se proizvode u više duljina i vrsta profila i mogu se pomicati po visini bez spajanja vijcima.

Najčešće se regali pune standardnim euro paletama, a po potrebi se na svaki nivo može staviti podnica od čeličnog lima, rešetki, iverice, daske i sl, čime se dobiva polica za odlaganje materijala nestandardnih dimenzija.

Najčešći i najekonomičniji način rasporeda regala je postavljanje regala u dugačke redove s hodnikom od 3 m za prolaz regalnog viličara – povoljna cijena regala i viličara, mogućnost lake prilagodbe i preseljenja konstrukcije, niski troškovi održavanja.

Visokoregalno skladište povećava iskoristivost skladišnog prostora jer je hodnik između regalnih redova maksimalno širok 2 m. Koriste se visokoregalni i komisioni viljuškare tipa MX / ETX / EKX, koji velikom brzinom uzimaju paletu i voze je u prostor za komisioniranje. Viljuškari pravac kretanja održavaju pomoću podnih vodilica ili induktivno.

Poseban oblik regala su gravitacioni ili protočni za paletna pakiranja robe gdje se polica sastoji od čeličnih kotačića pod nagibom od 3-5 %.  Njime se osigurava isporuku roba iz skladišta ili pogona po principu FIFO ( first in, first out – prvi ulazi, prvi izlazi). Brzina kretanja paleta može se regulirati kočnicama ili promjenom nagiba.

Zatraži upit